Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Château de Paraza

Passion for vin, rejser og historie

Tilbage i 2005 kastede Annick og Pascal Danglas sig ud i et nyt eventyr; at renovere en fransk vingård Chateau de Paraza. Drevet af familieånden genoplever Château de Paraza: fra forældrene til deres tre børn er alle involveret i praktisk arbejde med vingården.

Beliggende i et af de ældste områder i Frankrig, har denne ejendom også en rig historie. I det syttende århundrede, opholdte ingeniøren Paul Riquet sig der, da han overvågede bygningen af ​​Canal du Midi, der forbandt Middelhavet med Atlanterhavet.

Klassificeringen, druesorter og terræn

Minervois er en af ​​de ældste middelhavsvinmarker. Romerne var de første til at etablere de første vinstokke i Languedoc-Roussillon. Vingården ligger i Minervois-delen kaldet “Les Serres”. Denne jord er i det væsentlige karakteriseret ved en ler-kalkstensjord, der stammer fra tertiærperioden. Gennemsnitsalderen på vingården er tredive år gammel, mens de ældste vinstokke, dem der producerer vores store vine, er 50 år gamle. Château de Paraza dyrker druesorter Grenache Noir, Syrah, Merlot, Cabernet Franc, Mourvèdre og Marselan for deres rødvine. Marselan er en ret ny og lokal sort, en krydsning mellem Cabernet Sauvignon og Grenache skabt i 1960’erne. Til deres hvide dyrker de Grenache Blanc og Roussanne. De producerer også flere fremragende roséer.

Typisk omfatter jordtyper ler-kalksten eller ler-småsten. Familien lægger stor vægt på vinfremstilling med detaljer om kontrol af vandforbrug, genanvendelig pakning og vedligeholdelse af biodiversitet.

Måske er du interesseret i vores andre vingårde ...

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)