Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Om Wines of Languedoc

Smag og oplev vine fra Languedoc i Sydfrankrig

Vi er et familiedrevet og innovativt vinfirma, hvis mål er at tilbyde udsøgt vin fra den sydfranske vinregion Languedoc, der er kendetegnet ved at have helt unikke vine af høj kvalitet til overkommelige priser.

HVORDAN VI STARTEDE VORES REJSE

Ved at rejse verden rundt og smage vin som en hobby, blev det hurtigt tydeligt for os, at vinbranchen er blevet meget industrialiseret og markedsført på en måde, der forvirrer amatørforbrugere med store rabatter, priser og omdannelse af vin til en enkelt vare. Vinproducentens ægte værdier og lidenskab forsvandt, og grossister og detailhandlere kontrollerede markedet med høje mængder.

Vores Mission

Oplev smagen af organisk vin fra håndplukkede druer og traditionel vinfremstilling. Oplev lidenskabelige vinproducenter, der lever og indånder dette smukke landskab og klima, de lever i. Det bringer det unikke ved vores Languedoc-vine til bordet og skaber et tilfreds smil på vores ansigter. Vores mission er at dele disse vine, og vise hvordan de bliver produceret. Den nye generation af vinproducenter i Languedoc i det sydlige Frankrig har noget nyt at vække vores sanser med.

Smagen og Oplevelsen

Det blev tydeligt for os, at der stadig var nogle uberørte regioner i Sydfrankrig, der bragte et andet syn på produktion af fremragende vine med dyb respekt for traditioner og vinkultur generelt. En yngre generation, der så bæredygtighed og andre klimaspørgsmål som nøglen til at være mere innovativ og til at producere fremragende vine til en overkommelig pris. Vi byder dig velkommen til at lære vores vinproducenter at kende og smage deres unikke vine.

VORES VINGÅRDE

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for disse vingårde, som vi har mødt og opbygget et tæt forhold til – og forstået deres sande værdier for vinfremstilling. De er alle beliggende i hjertet af Languedoc tæt på Middelhavet og bjergene omkring denne uspolerede og uberørte region.

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)