Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Domaine Blanc Plume

Tilbage til grundlæggende biodynamisk landbrug..

Domaine Blanc Plume blev født ud fra ideen om naturens modstandsdygtighed og behovet for at vende tilbage til det grundlæggende i biodynamisk landbrug. Efter flere års læretid i økologisk og dynamisk økologisk vindyrkning i forskellige godser i Provence (især Aix en Provence og Baux de Provence), slog Raphael Colin sig ned i Pyrenees Orientales, ved foden af ​​Agly-dalen i en højde af 350 m. Caudiès-de-Fenouillèdes’ terroir.

Klassifikationen, druesorter og terrænen

Vingården er spredt over 5 små vinmarker, hvilket giver os mulighed for at lege med forskellige mikroklimaer og jordbund (fra meget kalkholdig for vores Chardonnay til meget skistose for Syrah og den gamle Carignan).
Vi ønskede at hylde 3 fugle ved at knytte dem til vores første årgange. Ud over tegningerne, som vi finder sublime, forekom det os indlysende, at der var etableret en stærk forbindelse mellem beskrivelserne af fuglene, vinmarkerne og vinene.Vores vinmarker er også omkranset af en langdistance sti, GR36, som fortsætter langs en flod kaldet Sant Jaume (Saint James på catalansk). Det er et multisensorisk rum, der befordrer meditation og foryngelse. Vi ønskede, at vinene skulle afspejle dette billede: livlige, frugtige, flydende og beroligende, så de kan nydes med fuld bevidsthed.

Måske er du interesseret i vores andre vingårde ...

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)