Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mas du Novi

Klassifikationen, druesorter og terrænen

Vinene fra Mas afspejler dets tørre kratland fejet af Tramontane’s stærke vind og havet i en fusion af generøsitet og friskhed. Ejerne søger konstant at udtrykke jordens kraft og rigdom og producere stor drikke lighed. For at værdsætte vores vine fuldt ud skal du tage tid som anbefalet.

Siden det 11. århundrede har Mas du Novi produceret vin på et af Languedocs smukkeste vingårde på den sidste bakke i Cévennes-området inden Middelhavet i en højde af 150 meter. I dag er godset på 42 hektar økologiske vinmarker og ligger i 60 hektar skov og krat i Languedoc Grès de Montpellier og IGP Pays D’Oc vin regioner.

 

Personer bag økologiske vine

Vin er en terroir, et land, men det er også kvinder og mænd, der arbejder for at udvikle det potentiale, som naturen har givet. Hassan og Mohamed tager sig af vinstokke. Vinfremstillingen ledes af Thierry, der driver ejendommen og én af ejerne, og Romain, som holder øje med kælderen. Vanessa administrerer ordrer, regnskab og administration. Og det er Mireille, der byder dig velkommen på vinsmagning.

Måske er du interesseret i vores andre vingårde ...

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)