Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vingårde i Languedoc

Familiedrevne vingårde

Passionerede vinbønder

i Languedoc-Roussillon

Alle vores vine kommer fra nøje udvalgte vinbønder. Vinbønderne er familiedrevne vingårde, som vi har mødt og tilbragt tid med. Vi har haft muligheden for at opleve deres passion for at producere vine med respekt for tradition og natur. Desuden har vi også fået indsigt i deres innovative tankegang i at producere vin baseret på bæredygtige metoder og økologi. Med Languedoc regionens store alsidighed er vores vinbønder ligeledes meget forskellige – 

mens nogle håndplukker druer ved 400 meter over havets overflade i de smukke bjerge, dyrker andre deres vin tæt på Middelhavet og det vilde fugleliv. Det er vigtigt for os at samarbejde med passionerede mennesker, der fokuserer på værdier og respekt for den natur, hvorfra de kan høste og producere deres vin. Lær vores vinbønder bedre at kende!

“Life has no meaning a priori… It is up to you to give it a meaning, and value is nothing but the meaning that you choose.”

― Jean-Paul Sartre​

Wines of Languedoc

Château de la Liquiere

La Liquière er den fantastiske historie om en familie, der gennem de seneste par generationer har bestræbt sig på at bringe det bedste ud af Faugères terroir.

domaine ollier-taillefer_wines of languedoc

Domaine Ollier-Taillefer

Domaine Ollier-Taillefer er en familieejendom i den nordøstlige del af AOC Faugères-appellationen i det centrale Languedoc, Sydfrankrig.

Domaine La Grangette

Christelle og Matthieu Caron – Moret overtog vingården sammen med deres to børn med det formål at fremstille kvalitetsvin.

Château MONTFIN

I modsætning til mange vingårde er Château Montfin ikke gået i arv eller overleveret fra forældre til børn i  gennem generationer, men Jerome og hans familie er lidenskabelige med vin og forelsket i naturen.

MAS DU NOVI

Siden det 11. århundrede har Mas du Novi produceret vin på et af Languedocs smukkeste vingårde på den sidste bakke i Cévennes-området inden Middelhavet i en højde af 150 meter.

Domaine La Louvière

Klaus Grohe, der var blevet henrykt over Malepère-regionens charme, erhvervede Domaine La Louvière i 1992. Godt hjulpet af sine fire sønner gik han i gang med at forvandle vingården og udvikle La Louvière til et internationalt brand.

Domaine Sainte Marie des Crozes

Alias-familien har været vinproducenter gennem generationer.  I 2012 skabte deres yngste datter Christelle, efter en kort rundtur i vinfremstillingsverdenen, et sted for sig selv inden for denne vinproducentstamme og hævdede stolt sin plads som familiens første kvindelige vindyrker.

 

Château de Paraza

Tilbage i 2005 kastede Annick og Pascal Danglas sig ud i et nyt eventyr; at renovere en fransk vingård Chateau de Paraza. Drevet af familieånden genoplever Château de Paraza: fra forældrene til deres tre børn er alle involveret i praktisk arbejde med vingården.

Domaine Jones

Tilbage i 2008 købte Katie Jones Domaine Jones med sine 12 hektar vinstokke fordelt på vinmarker i Maury, Paziols og Tuchan. Vingården, i skyggen af ​​Queribus Slot og omgivet af vild krat eller garrigue, består af over 8000 vinstokke på skråninger af sort skifer plantet med Carignan, Grenache Noir, Grenache Gris og Muscat.

Pierre Talayrach

Pierre Talayrach er opvokset på gården med sin far som det store forbillede og han har et stort hjerte, en fast hånd, avantgarde ord; han er en visionær, en drømmer måske.

Domaine Blanc Plume

Domaine Blanc Plume blev født ud fra ideen om naturens modstandsdygtighed og behovet for at vende tilbage til det grundlæggende i biodynamisk landbrug.

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)