Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Domaine Jones

Familieånd og vinfremstilling

Tilbage i 2008 købte Katie Jones Domaine Jones med sine 12 hektar vinstokke fordelt på vinmarker i Maury, Paziols og Tuchan.

Vingården, i skyggen af ​​Queribus Slot og omgivet af vild krat eller garrigue, består af over 8000 vinstokke på skråninger af sort skifer plantet med Carignan, Grenache Noir, Grenache Gris og Muscat. Vinstokkene er her er overvejende over 70 år gamle. Vinstokkens alder, højde og stenede skiferjorde producerer naturligt meget lavtydende vinstokke, som betyder højere kvalitet.

Klassificeringen, druesorter og terræn

Vinfremstillingsfilosofien hos Domaine Jones er at anvende traditionelle, jordnære landbrugsmetoder og innovative vinfremstillingsteknikker for at fange terrænets og lokalområdets karakteristika. Vine produceres kun i meget små mængder – dette er virkelig boutique vinfremstilling. Det er virkelig håndlavede vine, der har en overraskende renhed og friskhed, på grund af vinmarkernes relativt høje højde, hvilket er usædvanligt for vine fra dette område.

Domaine Jones dyrker Carignan, Grenache Noir, Lledoner Pelut og Syrah til røde vine, og til de hvide Grenache gris, Grenache blanc, Macabeu, Muscat og Carignan gris.

Måske er du interesseret i vores andre vingårde ...

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)