Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Château Saint Martin des Champs

Château Saint Martin des Champs

12 Generationer af vinproducenter

Familieværdier i hjertet af vores vine

Kun 20 kilometer fra bredden af Middelhavet og på de første skråninger, blev Château Saint Martin des Champs bygget i det 17. århundrede. Imponerede bygninger og enorme stalde som udgør en del af vingården, der er bygget i sten, stammer fra 1752.  Pierre Birot sammen med sin far Michel Birot fremstiller den nye generation af vine. Birot-familiens vin traditioner går tilbage til 1675. Med passion, kærlighed og høje standarder dyrker de deres vingård på 90 ha, der er etableret på ler-kalksten. Vinfremstilling er først og fremmest en lidenskab og i deres familie, er dette er gået ned i generationerne i mere end tre århundreder. 

“Vi prøver at demonstrere vores lidenskab ved at producere vin,
der giver dig lige så stor glæde at drikke, som vi har haft med at fremstille dem”.

Kombination af tradition, teknologi og økologi

Familien Birot har fundet den perfekte balance mellem tradition og ny teknologi. Traditionen afspejles i den viden og erfaring, der er overdraget i 12 generationer, hvor målet altid har været søgen efter kvalitet, der giver næsten perfekte vine. Dagens teknologi er en del af deres moderne udstyr, som giver forbedret sikkerhed og sanitet, mens man stadigvæk respekterer den økologiske karakter af vin fremstillingsprocessen. Vingården har aircondition og er udstyret med temperaturmålere, der gør det muligt at kontrollere fermentering omhyggeligt.

Det sofistikerede kælderarbejde viser et strejf af geni og undgår behovet for kemiske tilsætningsstoffer eller andre konserveringsmidler.  Vingården er også kendt for sine druebandinger, hvor druesorter som Chardonnay, Viognier, Syrah, Grenache, Mourvèdre og Cinsault. I forbindelse med røde drueblandinger bruger vingården Syrah, Grenache, Merlot, Cabernet, Mourvèdre og Carignan.

Måske er du interesseret i vores andre vingårde ...

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)