Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Rhône vinfestival

Rhône-dalen og dens vine er populære verden over, hvor der i utallige lande årligt afholdes Rhône vinfestival – og her er Danmark ikke en undtagelse. Gennem de sidste tyve år har Rhône vinfestival været med til at give danskerne og svenskerne mulighed for at udforske nye og spændende vine fra Rhône-dalen.  Vinregionen er populært blandt danskerne fordi man kan finde både luksusvine og vine med et ekstraordinært godt forhold mellem pris og kvalitet.

Vinfestivalen er  den perfekte mulighed for at få de mange historier bag vinfremstilling, vingårde og erhverve viden om de utallige Rhone vine. Det er også den perfekte mulighed at udvælge vine til ens egen smag, og få forskellige smagsprøver af vin, og mulige madkombinationer man kan parre vine med.  Muligheden for at købe vin til en reduceret festivalpris er populær.

Kort om Rhône-dalen

Rhône-dalen er et af de ældste vindyrkningsområder i verden, hvor man har dyrket vin i mere end 2.000 år. Med sine 71.000 hektar plantede vinstokke er Rhone-dalen Frankrigs næststørste appellation. Eneste vinregion som har flere vinmarker end Rhone er Bordeaux. 

Regionen er opdelt i to underregioner – nemlig Nordrhône og Sydrhône. Det nordlige Rhone udgør fem procent af den samlede vinproduktion, mens det sydlige Rhone drager nytte af det varme klima, og dermed også har en bredere variation af druesorter, og dermed også størstedelen af den samlede vinproduktion.  Rhone er en vinregion med stærk vinkultur, og er i dag en destination for mange madelskere og vinentusiaster. 

Rhone-dalen huser også nogle af de største appellationer og fremstiller alt fra mousserende vin, rødvin, hvidvin og rosévin.

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)