Bourgogne Blend (6fl)

SEK 3,040

Bourgogne Blend

Denne smagekasse fra vingården Domaine du Clos des Poulettes, som bygger på mere end seks generationer og er gået i arv af kvinder, som alle brænder for at fremstille vin med passion. Vi kalder denne smagekasse Bourgogne Blend, som er fyldt med vine kun fremstillet på druen Pinot Noir, og er den perfekte vinkasse til julestemningen!

2x Nuits Saint Georges “Les Vallerots”
En mørk og kompakt vin med smuk struktur og et væld af fine bær som brombær, jordbær og kirsebær i næsen. 18 måneder på gamle fade afrunder og giver balance til vinen. Druesorter: 100%  Pinot Noir. Vinen passer godt til boeuf bourguignon, fjerkræ, kalv, milde oste og pastaretter.

2 x Côte de Nuits Villages “Vierville”
Denne vin byder på virkelig meget Bourgogne for pengene! Flot næse med stor frugt i form af kirsebær, brombær og jordbær. Munden har en forrygende struktur med afbalanceret syre og fine, elegante tanniner. Lavet på bæredygtigt dyrkede druer. Druesorter: 100%  Pinot Noir. En vin til vildt, stærkt kød og krydrede stege.

2 x La Corvee au prêtre

“La Corvee auprêtre” er en vin med meget frisk hindbærfrugt med citrusagtig friskhed og let kornede tanniner, som også giver vinen varme og substans. Fyldt med  energi og lavet på bæredygtigt dyrkede druer. Vinen passer godt til rødt kød og fjerkræ

Artikelnummer bourgogneblend Kategorier , , ,

Related Products

Rulla till toppen
logo-black

Bekräfta att du är över 20 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)