Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Turen går til Frankrigs Have

- Den uspolerede region Languedoc-Roussillon i Sydfrankrig -
Den store vin-, kultur- og gastronomiske rejse med fly :

14-21. oktober 2024

Det Franske Vinhus og De Danske Vinrejser tilbyder
denne helt unikke rejseoplevelse med begrænsede antal pladser
Denne "jomfru" rejse er den første af sin art udbudt i Skandinavien
- et stykke historie i sig selv

Download Program og priser på dette link : 

TRYK HER FOR AT FÅ ADGANG TIL PDF DOKUMENT (PROGRAM OG PRISER)

Uforglemmelig oplevelse til Sydfrankrig

Turen går til Frankrigs Have til den uspolerede Languedoc-Roussillon region i Sydfrankrig, som er kendt for sin rige historie, kulturelle mangfoldighed og smukke landskaber. Regionen byder på smukke dale, bjerge og de lange hvide sandstrande ved Middelhavet, som strækker sig ned til Pyrenæerne og videre vestover til den gamle hovedstad i Occitanien, Toulouse. 

Det unikke mikroklima sammenholdt med 320 solskinsdage om året sætter sit helt eget præg på bl.a. vindyrkning. Med den store diversitet af vine, har man brug for vejledning. Her vil Paul fra Det Franske Vinhus guide os, som er specialist i dette vinområde. sammen med Ruth, som er bosiddende i Sydfrankrig og med 40 års rejseerfaring i vinverden, føre os sikkert igennem denne helt speciel kulturelle- og gastronomisk oplevelse. 

Vi besøger middelalderbyen Carcasonne, som er på UNESCOs verdensarvsliste..

Vi flyver med Norwegian fra Kastrup lufthavn til Montpellier t/r og bor de første 3 nætter på en vingård med gå-afstand til Middelhavet. De næste 4 nætter bor vi i den charmerende by Séte, ved Middelhavet, på et hyggeligt lille hotel ved havnen. Der vil også være rig lejlighed til at udforske steder på egen hånd, hvis man har præferencer. 
 
Vi besøger en kendt Sommelier som er tilknyttet Det Franske Vinhus, som vil give os en grundig introduktion til regionens gastronomiske skatkammer og vin univers i hendes private køkken, før vi besøger helt specielt udvalgte vingårde og ydermere Vermouth producenten Noilly-Prat. 
 
Vi vil selvfølgelig også besøge den kendte middelalderborg, Carcassonne, som er omgivet af massive dobbelte bymure og tårne. Dette kompleks er et af de bedst bevarede eksempler på en middelalderlig, europæisk befæstet by, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Carcassonne er i dag et levende museum med butikker, restauranter, boliger, kirker mv. omgivet af vinmarker i det smukke bakkede landskab.  Vi har naturligvis sørget for muligheden for at spise en fælles lunch indenfor murerne….

Vi besøger den smukke by Gruissan, som ligger ved Narbonne – og bor på en idylisk vingård tæt på Middelhavet.

Vi bor på det smukke Chateau Le Bouis, tæt  ved Middelhavet, hvor vi befinder os midt i hjertet af de smukke frodige vinmarker. Der bliver rig lejlighed til at nyde et glas vin på terrassen, gå-ture til havet og vinsmagninger på vingården. Vi er heldige og har fået reserveret 3 overnatninger, og bliver vores base, når vi indtager Langeudoc’s skattekammer..

Vi sejler ud og henter østers og besøger Le Grand Buffet - De kulinariske oplevelser på turen....

I Languedoc-Roussillon spiser man utrolig godt. Her serveres friske råvarer samt fisk og skaldyr. Vi besøger en østersskraber, og smager den lokale ældgamle symfoni PicPoul-vinen med østers i alle afskygninger. 
 
På én af Frankrigs mest omtalte og ekstravagante restauranter – Les Grands Buffets de Narbonne, vil vi spise frokost. Spisekortet indeholder mere end 150 retter, blandt andet østers, hummer, foie gras, Tournedos Rossini, hare à la royale, som det tager uhyggeligt lang tid at tilberede.
 

Der er alt, hvad hjertet kan begære! Deres ostebuffet med 111 forskellige oste er en Guinness rekord. Det er ikke kun en restaurant; det er en gastronomisk oplevelse, der viser det franske køkken rigdom præsenteret på en generøs buffetstil. Det er et must-besøg for madelskere, så der skal bestilles bord næsten et år i forvejen. Vi har fået et begrænset antal billetter til vores nysgerrige gæster. 

Der bliver også plads til egen tid og besøge de populære sydfranske markeder. Dette er blot nogle af rejsens store oplevelser.  

Vinguider Ruth Tilgaard indehaver af De Danske Vinrejser og Paul Dhami indehaver af Det Franske Vinhus i Helsingør, som er specialister i bl.a. Languedoc-Roussillon.  

Det detaljerede program følger snarest.
For yderligere rejseinformationer / program venligst send en interesse mail til :

Det Franske Vinhus / info@detfranskevinhus.com og De Danske Vinrejser / mail@vinrejse.dk

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)