Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

L’Ampoule

kr.159.00

L’Ampoule udtrykker perfekt jordbunden i det sydfranske bjerg område Faugères skråninger. Vinen er blød med aromaer af hindbær, kirsebær og peberfrugter samt lette krydderier. Rund og lækker mund med en relativ friskhed og er god at drikke. Tanninerne er meget smeltet, men vinen har stadig en fin konsistens og en fin lang eftersmag! Denne rødvin har stor personlighed med frugt og finesse fra Cinsault druen.

Passer fint til middelhavs køkken, grill eller bare nydes på egen hånd.

En økologisk håndplukket vin. Druerne dyrkes i en højde af 150-300 meter. Druerne håndplukkes og lægges i kasser. Druerne vælges omhyggeligt. Kun de bedste bruges i produktionen. Vinen består af en blanding af druer med Cinsault som base. Vinen har en blød og behagelig smag med en masse karakter og fylde. Der produceres kun 10.000 flasker hvert år. Nu høstes det bedste af vinmarkerne som nuværende generations forældre og deres forplantning, når de først er plantet.

Vingård: Château de la Liquière
Økologisk: Ja
Vintype: Rødvin
Årgang: 2021
Klassifikation: AOC Faugères
Druesorter: Cinsault 80% | Syrah 10% | Grenache 10% Opbevaring: Skal drikkes og nydes inden for 4 til 5 år afhængigt af årgangen.
Serveringstemperatur: 14-16 C.
Åbnes/iltes : 2-3 timer før servering.
Alkohol: 14 %

Varenummer FRG75AMP**X61 Kategorier ,

Relaterede produkter

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)