Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Brunely Balance x 3 (3fl.)

kr.530.00

Brunely Balance

Denne smagekasse er fyldt med rødvine fra vingården Domaine Brunely i Rhonedalen. Vi kalder denne smagekasse Brunely Balance,idet kassen byder på rødvine, som skaber den perfekte balance på  julebordet sin aroma, smag og kompleksitet. Der er noget til enhver smag.

1 x Cotes du Rhone Villages “Massif d’uchaux”
Intens og strålende kirsebærrød farve. Kompleks vin, rigelig og smidig og generøs med aroma af moden frugt og krydderier, peber. Tanninerne er strukturerede. Druesorter: 50 % Grenache,  30 % Syrah,  15% Carignan,  5 % Cinsault. Vinen passer godt til  charcuteri, en peber tærte, stegt vagtel med kastanjer, en stegt ælling med sorte oliven, kanin med svesker, moussaka etc.

1 x Vacqueyras “Tradition”
Meget smuk, vedvarende, sort, dyb farve. Næsen udtrykker sig med en masse finesse på en dominans af røde frugter, marmelade, jordbærsuppe, sveske, lakridsstang. Hvilken kompleksitet! Angrebet på ganen er frisk, afbalanceret med en smuk harmoni. Denne flaske er en model for balance og harmoni. Druesorter: 50% Grenache,  30 %Syrah, 10% Mourvèdre,  5% Cinsault , 5% Carignan. Vinen passer godt til oksekød, lammekød, vildt (hjort, rådyr) og naturligvis julens syrlige og fedtholdige jul.

1 x Ventoux Rouge
En harmonisk vin med krydret aroma Oplev endnu en facet af Mont Ventoux! Intens duft af kakao, grater og solbær med et strejf af karamel. Pæn hel omgang som bliver bred i munden i en lang, livlig afslutning. 40% Syrah, 40% Grenache,  20% Carignan. Passer godt til lagrede oste, hovedretter med hvidt kød, fjerkræ.

Relaterede produkter

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)